Corbu

Situata langa localitatea cu acelasi nume, Plaja Corbu  este una din ultimile plaje virgine de pe Litoralul Romanesc. Locul este o adevarata portie de natura pura pentru cei care vor sa se bucure la modul simplu de mare, nisip si mult soare. Inclusa in Rezervatia Delta Dunarii, plaja se afla la 8 km nord de Statiunea Mamaia si se invecineaza la sud cu orasul Navodari.

Comuna Corbu are o buna legatura rutiera judeteana, pe DJ 226. Acesta porneste din zona Midia Navodari, cu relatii pe DN 22 B, prin Navodari – Ovidiu, la DN 2 A – E 60 spre Bucuresti – Constanta si pe litoral prin zona turistica Navodari – Mamaia – Constanta. In apropiere se afla Aeroportul Kogalniceanu, aeroport ce deserveste municipiul Constanta.Tot in apropierea comunei, se afla si Cetatea Histria. Deoarece din dreptul Comunei Corbu incepe Rezervatia Deltei Dunarii, comuna se mai numeste si "Ancora Deltei".
Chiar in dreptul indicatorului de intrare in cumuna Corbu, se face un drum betonat la dreapta ce duce direct la plaja. Pentru a ajunge la lacul Corbu se va face stanga imediat dupa intrarea in comuna in dreptul indicatorului "Pescarie". Pentru grindul Chituc accesul se face trecand prin comuna Corbu si apoi se va face dreapta spre satul Vadu.


Windsurfing si Kitesurfing 
Plaja Corbu este un loc unde se aduna de mult timp practicanti al acestor gen de sporturi o mana de ajutor dand si scoala de windsurfing aflata langa lacul Corbu.

Sporturi cu vele
Pe lacul Corbu se afla singura scoala cu atestare europeana de sporturi nautice cu vele, tot aici putandu-se inchiria acest gen de ambarcatiuni.

Scufundari si Snorkeling
Deoarece apa marii este mult mai curata in aceasta zona a litoralului multe scoli de scufundari isi aleg acest loc pentru a-si instrui cursantii.

Pescuit Sportiv
Lacul Corbu este cunoscut de mult de catre pescari ca un lac foarte bun de pescuit cu multe specii de pesti.
Dar marele avantaj al viitoarei statiuni este apropierea de Grindul Chituc si de salba de lacuri ce il delimiteaza, printre cele mai importante specii de pesti ce pot fi pescuiti fiind labanul, cambula, calcanul, lufarul, salaul, somnul si crapul.

Birds Watching
Lacul Corbu impreuna cu grindul Chituc se afla intr-o zona strict protejata, unde chira de balta (Sterna Hirundo, engl. Commontern) isi are locul preferat de pescuit si clocit, la intrecere cu pescarusul argintiu (Larus Argentus, engl. Heringgull) si pescarusul rizatoar (Larus Ridibundus, blackheaded gull). Cu adevarat ornitologii de pretutindeni gasesc in acest loc un teren de cercetare si observatie. Iar daca faci o plimbare cu barca pe lacul Sinoe poti sa admiri in voie singuraticul lopatar (Platalea Leucorodia, spoonbill), ratele cu ciuf (Netta Rufina, engl. Red crested pochard), grupurile de pelicani (Pelecanus Onocrotalus, engl. White pelican).

Circuite de ATV motocross si biciclism
Pasionatii de ATV si motorcross sunt la ei acasa. Loc ideal pentru ture de supravietuire pe grindul Chituc datorita lungimii sale de aproximativ 30 Km. Totodata o tura facuta cu bicicleta testeaza la maxim rezistenta oricui.

Obiective turistice
In apropierea comunei Corbu se afla cetatea Histria cea mai veche asezare greceasca de pe teritoriul Romaniei, intemeiata in 657 i.Hr, de colonistii greci veniti din orasul Milet (Asia Mica). Tot in zona se afla cetatea Enisala ridicata de puterea imperiala bizantina si de cea comerciala genoveza la sfarsitul secolului al XIII-lea si la inceputul secolului al XIV-lea. Se poate face o excursie cu vaporul de o zi in Delta Dunarii cu plecare de la Tulcea ori din localitatea Jurilocva.


COMPLEX CORBUGOLF

Date de contact:
0744361733


Pensiunea se afla chiar pe plaja Corbu alaturi de vechea pescarie, zona de golf, la aprox 15 minute de Mamaia Nord. Este de remarcat atat autenticitatea cat si diversitatea architectonica, avand un peisaj unic, complezul fiind delimitata de Marea Neagra(plaja in partea din fata) si un iaz natural cu stuf, pesti si pasari specifice Deltei Dunarii (in spate) fiind un loc de vacanta de exceptie. Cazarea este alcatuita din 3 cladiri diferite, construite din materiale naturale specifice zonei: lemn, stuf, piatra, lut etc.
Complexul este dotat cu un foisor rustic din lemn acoperit cu stuf (tip restaurant – club) de aproximativ 60 de locuri unde turistii complexului pot servi masa sau pot socializa, dotat cu televizor cu antena parabolica. De asemeni turistii au acces la patru gratare rustice cu carbuni.

Fiecare cladire in parte dispune de bucatarie proprie dotata cu mai multe aragaze si frigidere unde turistii isi pot pregati singuri preparatele si se autogospodaresc. De asemeni turistii au la dispozitie patru gratare rustice cu carbuni. Parcarea autoturiselor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Pe proprietate exista umbrele rustice cu stuf specifice deltei dunarii iar turistii pot face plaja daca doresc si pe malul lacului. Peisajul rustic este completat de existenta pasarilor de curte precum: rate, gaste, gaini, cocosi, bibilici si porumbei.
Turistii se pot plimba cu barcuta pe lac.


CASA TARANEASCA DOBROGEANA

Date de contact:
0723 250 138/ 0744361733

Situata chiar pe plaja, Casa Taraneasca Dobrogeana face parte din complexul CorbuGolf si este construita din pereti ecologici din paianta, (lemn, paie, lut) barne de lemn, acoperis izolat cu stuf si olana decorata in stil taranesc dobrogean. Are in componenta sase camere cu doua si trei locuri ( pentru patul suplimentar se mai platesc inca 50 Lei), fiecare cu intrare separata si baie proprie in stil taranesc, o sufragerie cu bucatarie comuna dotata cu frigidere si aragaze unde turistii icare locuiesc in aceasta cladire isi pregatesc singuri preparatele si se autogospodaresc. De asemeni casuta dobrogeana are in fata un pritvor iar turistii au acces si afara la un foisor acoperit cu stuf unde pot servi masa, la patru gratare rustice cu carbuni si televizor cu antena parabolica.
Tariful este intre 150 si 200 Lei in functie de numarul de zile turist, zilele din saptamana si perioada de sezon estival, acesta fiind negociat cu fiecare turist in parte in momentul in care se face rezervarea. Parcarea autoturismelor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Pentru pat suplimentar se achita un tarif de 50 de ron iar pentru copilul care sta cu parintii in camera 30 de ron.
Pentru mai putin de trei nopti de cazare tariful este de 200 de ron per zi iar pentru minim trei nopti de cazare tariful este de 150 ron per zi.
Plata sejurului se face integral la primirea cheilor. Ziua de cazare incepe la orele 16:00 si se termina la ora 12:00 in ziua urmatoare, ora la care se elibereaza atat camera cat si parcarea. Depasirea orei 12 presupune automat plata unei noi zile de cazare. Prelungirea sejurului fara o instiintare prealabila din timp nu este garantata si se face in functie de disponibilitati.
VILA GOLF

Date de contact:
0723 250 138/ 0744361733

Vila Golf este o pensiunue noua cu zidarie, olana si pridvor din lemn traforat specific manastirilor din nordul Dobrogei. Este alcatuita din patru camere la parter cu intrari separate, fiecare cu baie proprie, doua din camere orientate spre mare si doua spre lac, si doua camere la etaj cu intrare separata, avand baia pe hol, etajul fiind ideal pentru doua familii sau pentru o familie cu copii. Din ambele camere de la etaj vezi marea stand in pat. Turistii de la Vila Golf au acces la o bucatarie, destinata in exclusivitate turistilor care locuiesc in aceasta vila, dotata cu aragaze, frigidere etc. unde-si pregatesc singuri preparatele si se autogospodaresc, si de asemeni au acces la un foisor rustic acoperit cu stuf care are aproximativ 60 de locuri unde pot servi masa sau urmari programul de la televizoul cu antena parabolica. Turistii se pot folosi si de cele patru gratare rustice cu carbuni.
Tariful este intre 200 si 250 Lei in functie de numarul de zile turist, zilele din saptamana si perioada de sezon estival, acesta fiind negociat cu fiecare turist in parte in momentul in care se face rezervarea. Pentru copil cu parintii in camera se adauga 30 de lei. Pentru mai putin de trei nopti de cazare tariful este de 250 - 300 de ron per zi iar pentru minim trei nopti de cazare tariful este de 200 - 250 ron per zi.
Parcarea autoturismelor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Plata sejurului se face integral la primirea cheilor iar prelungirea acestuia nu este garantata si se face numai in functie de disponibilitate. Ziua de cazare incepe la orele 16:00 si se termina la ora 12:00 in ziua urmatoare, ora la care se elibereaza atat camera cat si parcarea. Depasirea orei 12 presupune automat plata unei noi zile de cazare. Mentionam ca prelungirea sejurului fara o instiintare prealabila din timp nu este garantata si se face in functie de disponibilitati.CABANA PESCAREASCA

Date de contact:
0723 250 138/ 0744361733

Cabana Pescareasca este construita din lemn cu barne ornamentale invelita cu tigla, foarte bine izolata atat fonic cat si termic, decorata in stil taranesc, amplasata chiar pe plaja si totodata pe malul iazului, reprezentand o cabana autentica tip vanatoare – pescuit. Este alcatuita din noua camere, cu doua si trei paturi, toate cu intrare separata. Cabana este dotata cu patru dusuri, patru wc-uri si patru chiuvete aflate sub acelasi acoperis, dar fiecare construita in mod independent, asa incat cel care merge la baie nu se intersecteaza cu cel care merge la wc sau cel care foloseste chiuveta, pastrand in acest fel confortul turistilor. Cabana dispune de bucatarie proprie dotata cu aragaze, frigidere etc. unde turistii isi pregatesc preparatele si se autogospodaresc. Au acces la un foisor rustic acoperit cu stuf care are aproximativ 60 de locuri unde pot servi masa si urmari programul tv cu antena parabolica. Turistii au acces la patru gratare rustice cu carbuni.
Tariful este intre 100 si 150Lei in functie de numarul de zile turist, zilele din saptamana si perioada de sezon estival, acesta fiind negociat cu fiecare turist in parte in momentul in care se face rezervarea. Pentru patul suplimentar se adauga 50 de lei. Pentru copil cu parintii in camera se adauga 30 de lei. Pentru mai putin de trei nopti de cazare tariful este de 150 de ron per zi iar pentru minim trei nopti de cazare tariful este de 100 ron per zi.
Parcarea autoturismelor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Plata sejurului se face integral la primirea cheilor iar prelungirea acestuia nu este garantata si se face numai in functie de disponibilitate. Ziua de cazare incepe la orele 12 si se termina la aceeasi ora in ziua urmatoare, ora la care se elibereaza atat camera cat si parcarea. Depasirea orei 12 presupune automat plata unei noi zile de cazare. Mentionam ca prelungirea sejurului fara o instiintare prealabila din timp nu este garantata si se face in functie de disponibilitati.


TABARA DE TINERET

Pe lacul Corbu se afla Tabara de tineret ce adaposteste o pensiune, un stadion de fotbal cu gazon artificial, unul de volei si doua de tenis si un complex pentru practicantii de tir cu arcul. Vara se organizeaza tabere de copii si cursuri de pregatire si training atestate european pentru practicantii sporturilor nautice.PENSIUNEA SOCRITA

Website: www.socrita.cabanova.ro
Relatii la tel:  0757-627482/ 0737-627482
e-mail: pensiuneasocrita@yahoo.com

Capacitate: 15 locuri in 6 camere

Pensiunea Socrita ofera 6 camere (4 duble, 2 triple) fiecare dotata cu pat matrimonial, Tv, grup sanitar si cabina de dus, aer conditionat, internet wireless. Aceasta dispune de bucatarie, loc de luat masa atat interior cat si in aer liber, living room, parcare, curtea plina de flori si verdeata, masa rustica cu gratar, umbrar si vie.  La cerere proprietarii ofera si alte servicii cum ar fi mic dejun, pranz sau cina, spalatorie, pat suplimentar pentru un copil si altele.Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, cutie de valori, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, livada, loc amenajat de joaca, beauty center, sala de conferinte.
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Oferta speciala (valabila pana la 15.06.2012)
2+1 gratis! Oferta valabila in perioada de extrasezon pentru sejur de minim 3 nopti!
Nota: Pentru cei ce folosesc bucataria pentru a gati nu se aplica reduceri la tariful de cazare!

Oferta 1 Mai 2012
Alegeti sa petreceti un sejur de 5 nopti si platiti doar 4 (90 lei/zi/camera dubla)!
In plus, puteti beneficia si de pensiune completa (mic dejun, pranz si cina pentru numai 60 lei/zi/persoana)!
Pentru cazare si pensiune completa pentru 2 persoane pretul este 192 lei/zi.
Totul pentru o stare de bine!

Tarife 16.09 - 14.06
Camera dubla matrimoniala 90 lei / zi (cursul sapt.) 90 lei / zi (weekend) 75 lei / zi (pret single)
* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale.
* Pret de inchiriere integral, pentru intreaga capacitate: 360 lei / zi
* Tarife masa: Mic dejun: 15 lei / pers.; Pranz: 25 lei / pers.; Cina: 25 lei / pers.;
* Check-in: 14:00 Check-out: 12:00 Pat suplimentar un copil: 20lei Pat suplimentar 2 copi: 30lei

Tarife 15.06 - 28.06
Camera dubla matrimoniala 110 lei / zi (cursul sapt.) 110 lei / zi (weekend) 90 lei / zi (pret single)
* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale.
* Tarife masa: Mic dejun: 15 lei / pers.; Pranz: 30 lei / pers.; Cina: 25 lei / pers.;
* Check-in: maxim ora 14:00 in cazul in care camera s-a eliberat in aceeasi zi Check-out: 12:00 numai daca urmeaza sa se ocupe in aceeasi zi de catre un alt turist.

Tarife 29.06 - 12.07
Camera dubla matrimoniala 135 lei / zi (cursul sapt.) 135 lei / zi (weekend)
* Pret de inchiriere integral, pentru intreaga capacitate: 540 lei / zi
* Tarife masa: Mic dejun: 15 lei / pers.; Pranz: 30 lei / pers.; Cina: 25 lei / pers.;
* Pentru pachet minim 5 zile cazare+pensiune completa (mic dejun+pranz+cina=60lei/zi/persoana) beneficiati de 20% reducere la cazare. Pretul final pentru 2 persoane este 228 lei/zi cazare + masa!

Tarife 13.07 - 09.08
Camera dubla matrimoniala 150 lei / zi (cursul sapt.) 150 lei / zi (weekend)
* Tarife masa: Mic dejun: 15 lei / pers.; Pranz: 30 lei / pers.; Cina: 25 lei / pers.;
* Pentru pachet minim 5 zile cazare+pensiune completa (mic dejun+pranz+cina=60lei/zi/persoana) beneficiati de 20% reducere la cazare. Pretul final pentru 2 persoane este 240 lei/zi cazare + masa!

Tarife 10.08 - 19.08
Camera dubla matrimoniala 170 lei / zi (cursul sapt.) 170 lei / zi (weekend)
* Tarife masa: Mic dejun: 15 lei / pers.; Pranz: 30 lei / pers.; Cina: 25 lei / pers.;
* Pentru pachet minim 5 zile cazare+pensiune completa (mic dejun+pranz+cina=60lei/zi/persoana) beneficiati de 20% reducere la cazare. Pretul final pentru 2 persoane este 256 lei/zi cazare + masa!

Tarife 20.08 - 02.09
Camera dubla matrimoniala 140 lei / zi (cursul sapt.) 140 lei / zi (weekend)
* Tarife masa: Mic dejun: 15 lei / pers.; Pranz: 30 lei / pers.; Cina: 25 lei / pers.;
* Pentru pachet minim 5 zile cazare+pensiune completa (mic dejun+pranz+cina=60lei/zi/persoana) beneficiati de 20% reducere la cazare. Pretul final pentru 2 persoane este 232 lei/zi cazare + masa!
CASA DE VACANTA AMC

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Casa de Vacanta Amc din Corbu va ofera conditii deosebite pentru petrecerea concediului. Aceasta ofera 10 camere cu pat matrimonial, baie, televizor si internet in camera(wireless), piscina, teren tenis de camp, teren minifotbal. 

 

Facilitati pensiune: terasa cu sala de mese, piscina, teren de sport, ping-pong, frigider in vila, echitatie, tv in living, loc de joaca pentru copii, acces la bucatarie, foisor in curte, bar, gratar, parcare proprie. 
Distante: 1500 m pana la mare (3 drumuri); 10 km - Grindul Chituc; 25 km - Grindul Lupilor; 60 km - Delta Dunarii; 15 km - Statiunea Mamaia, 25 km-com. Fantanele. 
Localizare: Drumul Judetean Navodari-corbu, intre sosea si Lacul Corbu, cu 1 km inainte de intrarea in comuna, pe partea stanga. 

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, echitatie, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, teren de sport, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca, bar.
Facilitati camere: internet in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact: 0723211987  - Cornel Dosa


VILA ADRIANA

Capacitate: 9 locuri in 4 camere
Vila este situata in centrul comunii Corbu, distanta pana la plaja fiind minimaiar structura ei este compusa din parter si mansarda. La parter prezinta un living spatios, cu semineu si canapea pentru doua persoane, cu terasa ce duce in gradina si cu felinar pentru o noapte romantica. Tot la parter are o baie cu dus, si o bucatarie spatioasa utilata cu tot ce este necesar pentru a va prepara meniul preferat. Etajul este compus din 3 dormitoare spatioase fiecare cu balcon propriu, 3 bai si un hol central. 
Pentru cei amatori de aventuri si pescuit pensiunea ofera plimbari cu barca cu motor pe lacurile din apropiere, Insula Ovidiu sau paradisul din Delta Dunarii.


Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, semineu, livada.
Facilitati camere: baie cu cada, baie pe hol, camere cu balcon, aer conditionat, camera cu TV.

Contact: 0722 558 646, 0769 111 359, 0758950126 - Bardas George 


CASA CU FLORI

Casa cu Flori este situata pe drumul principal in zona centrala a satului Corbu, vis-a-vis existand un parculet ce ofera o oaza de relaxare in serile si noptile toride ale verii. Locatia, situata la o distanta relativ apropiata de plaja Corbu, la 4500 m de plaja Vadu si aproximativ 500 m fata de Lacul Corbu, reprezinta punctul ideal de cazare pentru persoanele doritoare de cat mai multe experiente placute in locatii diferite. 
Casa dispune de 14 locuri de cazare impartite in 2 camere duble cu baie proprie, 3 camere cu pat matrimonial ce au baie proprie, 2 camere cu pat matrimonial si cu baie comuna. Toate camerele au in dotare frigider, Tv si aer conditionat. 


Spatiul aferent vilei este incadrat de o gradina cu verdeata prevazuta cu doua foisoare ideale pentru relaxare, in incinta unitatii existand deasemenea si un spatiu pentru gratar. Foisoarele sunt prevazute cu Tv si utilate cu plita de gatit si inventar complet de bucatarie, putand fi astfel utilizate la nevoie ca spatiu pentru prepararea mancarii. O alta atractie deosebita pentru copii o reprezinta minirezervatia de pasari si animale prezenta in incinta pensiunii. Dotari locatie: apa calda permanent, parcare proprie, internet wireless, foisor, spatiu gratar, loc amenajat pentru joaca copii, minirezervatie de pasari si animale, punct alimentar in imediata apropierea pensiunii. 

Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Tarife 25.01 - 30.04
Camera dubla matrimoniala 80 lei / zi (cursul sapt.) 80 lei / zi (weekend)
Camera dubla twin 80 lei / zi (cursul sapt.) 80 lei / zi (weekend)
* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale. 

Contact: 0724 052 524 - Misu Maria


PENSIUNEA FESTINA LENTE

Cabana se afla la 5 km de plaja. Avantajul acestei pensiuni este ca se afla intr-o zona putin circulata, mai linistita. Camerele sunt dotate cu paturi duble. Unele camere au televizor, aer condiționaț și frigider, chiar dacă am instalat un televizor mai mare în foișorul mare, după cum urmează:
Cabana are si un cerdac imbracat in lemn, unde veti putea servi cafeaua de dimineata. In curte sunt amplasate doua dusuri ecologice.
Servicii oferite:
- cazare individuala si de grup;
- informatii si ghidare turistica gratuita;
- excursii* in judet: de la 50 lei/persoana;
- excursii* in Bulgaria: de la 100 lei/persoana
- transport* in Mamaia: 20 lei/persoana (dus – întors)
- transport* la plaja: 5 lei/persoana (dus – întors)
- transport Bulgaria in doua variante:cumparaturi sau excursie de o zi 100 lei cu microbuzul pensiunii
- mic dejun, dejun și cină (la cerere), pregătite de bucătarul pensiunii.

OFERTA
50 lei/cameră două persoane
70 lei / cameră două persoane (demipensiune)
ofertă valabilă în perioada 1 septembrie – 30 aprilie

Contact: 0724.66.55.88/ 0788.77.55.88 sau e-mail: rezervari@festinalente.ro
Detalii pe: www.festinalente.ro


PENSIUNEA ANTHONYO & ANCA

Este o pensiune mica, familiala, intr-un cadru linistit, in centrul comunei Corbu, la 100 m de la soseaua principala, intre Marea Neagra si lacul Corbu. Pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra 4 camere duble foarte confortabile. Fiecare camera este dotata cu 2 paturi de 90*190 cm, sifonier, masuta, calculator si internet,baie cu apa calda non-stop, wc. Deasemenea, o bucatarie comuna se afla la dispozitia dumneavoastra.
Daca sunteti in cautarea linistii, aceasta pensiune este locul ideal datorita localizarii si simplicitatii ei.

Pentru relatii: 0744432918/ 0751084914 ROYAL RESORT

Pensiunea este situata la 25km de Constanta si 10 km de Tabara Navodari. Accesul se face dinspre Constanta pe DN 22B. Spatiul este sigur, protejat si va ofera discretie, liniste si intimitate. Plaja Corbu se afla la aproximativ 2km distanta de camping. Aceasta dispune de 20 de locuri de cazare in camping, restaurant cu specific taranesc si terasa. Restaurantul dispune de 80 de locuri, iar pe langa preparatele cu specific taranesc, putem servi si preparate de sezon la comanda.
Cazarea se face in casute cu pat dublu, televizor, sifonier, minibar, aer conditionat. Pentru copii pensiunea are amenajate o piscina si un topogan. Pentru ca functioneaza in regim de camping, grupul sanitar (dotat cu cabina de dus si toaleta), este separat.


Tarife:
Mai/iunie – 70 Roni/zi casuta cu pat dublu
Iulie / August -80 Roni/zi
Septembrie - 60 Roni/zi
Octombrie - 60 Roni/zi
Pentru grupuri organizate de 20 de persoane (7 zile de cazare), proprietarii ofera o reducere de 10%.

Telefon: 0745149683, 0720019083 - Necula Constantina Adela, 0745036464 - Carstea Maria


COMPLEX TURISTIC CRISTIANA

Complexul turistic Cristiana se afla la intrarea in localitatea Corbu, pe malul Lacului Corbu, la o distanta de numai 9 km de Statiunea Navodari si la 5 km de Marea Neagra. Pensiunea este un complex turistic al societatii Spirit-Euxin, ce desfasoara activitati in domeniul agro-turismului, avand un capital mixt romano-britanic. In cadrul pensiunii se organizeaza si tabere de vara pentru copii din tara si strainatate. Durata unui sejur la Pensiunea Cristiana pentru grupurile mari este in general de 7 zile, de luni ora 13.00 pana luni ora 9.00.Capacitatea de cazare a pensiunii este de 60 de locuri: 8 camere cu doua locuri (cu baie individuala, categoria 2 stele), 44 locuri in doua cabane - categoria o stea, 5 camere cu cate sase locuri, 3 camere cu doua locuri, 1 mansarda cu opt locuri, toaleta, dusurile cu apa calda, la comun, in doua grupuri sanitare. Pentru grupurile mari se servesc 3 mese pe zi. Pentru grupurile mici (sub 20 persoane) mesele se servesc in functie de programul clientilor.

La Pensiunea Cristiana se practica sporturi nautice cu ambarcatiuni: caiac, canoe, wind-surfing, barcute cu panze. Aveti la dispozitie terenuri de sport special amenajate, cu gazon, pentru: fotbal, volei, tenis de câmp, badminton. Pensiunea dispune de echipament si personal instruit pentru: tenis de masa, tir cu arcul, biciclete pentru practicarea ciclismului, cai pentru calarie, alpinism. Alpinismul se practica pe zid de catarare, in diferite nivele de dificultate si in conditii de maxima siguranta.

Telefon / Fax: 0241 765858
E-mail: spirit.euxin@xnet.ro
Detalii: www.spirit-euxin.ro
PENSIUNEA FLAVIAN

Pensiunea ofera 4 camere duble confortabile, mobilate, utilate functional,tv, frigider, aragaz, lenjerie curata, apa calda, aer conditionat. Aceasta dispune de salon 38 persoane, bar si terasa. In plus, pensiunea este dotata cu bucatarie, loc de luat masa atat interior cat si in aer liber, living room, parcare, gratar, umbrar. La cerea turistilor proprietarii pensiunii ofera si paturi pliante pentru mai multe persoane. 
Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie langa camera, camera cu TV.
Nr. camere: 4
Capacitate totala: 10 locuri

Rezervari la tel 0241.764.485 sau mobil:0744.49.30.88.
ALTE PENSIUNI in CORBU


Cazare in pensiune, camere cu baie separata, acces internet.
Pentru tarife si rezervari sunati la telefon: 0744432918
Cazare pentru turisti la casa cu curte.
Pentru informatii sunati la tel: 0241876540 sau 0721496931
Cazare in pensiune nou construita la marginea plajei Corbu.
Pentru tarife sunati la telefon: 0722339510


CABANA PERIBOINA

In grindul Chituc se afla Cabana Periboina, o constructie in stil traditional dobrogean, primitoare, putind adaposti 16 persoane in conditii excelente cu camere spatioase de doua sau trei persoane, restaurant climatizat cu specific pescaresc, cu vedere spre mare.

Postări populare