CASA ORLANDO


Capacitate: 17 locuri in 7 camere

Casa Orlando este situata la soseaua principala din Vama Veche si pune la dispozitie 17 locuri de cazare in 7 camere , 4 camere cu bai proprii, 3 cu baie comuna. Pensiunea ofera curte cu gazon, unde se poate campa.

Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque.
Facilitati camere: baie cu cada, baie pe hol, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV


Tel: 0724 146 101 , 0743 887 082 - Adi si Alina



Comentarii

  1. Camerele sunt mici, proprietarul e un bulangiu infect care nu te lasa sa-i folosesti baia si isi da afara clientii. Cireasa de pe tort o ia faptul ca intr-o dimineata, pe mesele comune din curte, era un morman de gunoaie, tampoane folosite, suc varsat si pisat. Nu stiu de ce ti-ai murdari propriile mese sau pe cine ai suparat indeajuns de mult incat sa-ti faca asta. Cert e ca pentru aceeasi suma de bani, se gasesc cazari cu mult superioare in Vama Veche. Nu recomand Casa Orlando nici dusmanilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. I come to Vama every Summer, there are far superior places than this p.s. the owner is a dick, his wife knows know to show you a good time though (if you know what i mean).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare